Home » nieuws » Westend Talent koffieochtenden

Westend Talent koffieochtenden

De eerste koffieochtenden van dit jaar hebben alweer plaats gevonden in Ontmoetingscentrum De Coppele. Elke 14 dagen drinken we op woensdagochtend samen met een groep wijkbewoners, koffie en thee in OC De Coppele. De eerste koffiemomenten, een initiatief van Westend Talent, zijn alweer geweest.

Iedereen heeft talenten

Westend Talent heeft als uitgangspunt dat iedereen talenten heeft en dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. Vanuit die visie heeft dus ook iedereen kwaliteiten om mee te kunnen doen in de samenleving. Als alle inwoners van Westend een helpende hand bieden aan elkaar, wordt de wijk nog mooier en hebben we een plek waar het goed toeven is.

Talent en vraag komen samen

Iedere 14 dagen treffen ruim 20 inwoners elkaar om 10:00 uur in ontmoetingscentrum De Coppele. Hier komen de talenten en vragen van wijkbewoners samen. De een komt er voor de gezelligheid en om gezellig te kletsen met buurtgenoten, anderen stellen er hun vraag. Weer andere bewoners kunnen hulp en ondersteuning bieden. Zo ontstaat er elke 14 dagen weer een levendige koffieochtend, waarbij burenhulp een belangrijk onderdeel is.

Zin om aan te schuiven?

Voelt u zich uitgenodigd en heeft u ook zin om eens aan te schuiven bij de koffieochtend? U bent van harte welkom. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon binnenlopen bij Ontmoetingscentrum De Coppele. Heeft u nog vragen? Mail dan naar westendtalent@contourdetwern.nl of bel met Tanja Pieters, tel. 06 836 14 509.

Comments are closed.