Home » nieuws » Westend Talent koffieochtenden

Westend Talent koffieochtenden

De eerste koffieochtenden van dit seizoen 2020-2021 hebben alweer plaats gevonden in Ontmoetingscentrum De Coppele. Elke week op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur drinken we samen met een groep wijkbewoners, koffie en thee in OC De Coppele.

Iedereen heeft talenten

Westend Talent heeft als uitgangspunt dat iedereen talenten heeft en dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. Vanuit die visie heeft dus ook iedereen kwaliteiten om mee te kunnen doen in de samenleving. Als alle inwoners van Westend een helpende hand bieden aan elkaar, wordt de wijk nog mooier en hebben we een plek waar het goed toeven is.

Talent en vraag komen samen

Elke week op woensdag van 10.00 tot 11.30 treffen ruim 20 wijkbewoners elkaar in ontmoetingscentrum De Coppele. Hier komen de talenten en vragen van wijkbewoners samen. De een komt er voor de gezelligheid en om gezellig te kletsen met buurtgenoten, anderen stellen er hun vraag. Weer andere bewoners kunnen hulp en ondersteuning bieden. Zo ontstaat er iedere week weer een levendige koffieochtend, waarbij burenhulp een belangrijk onderdeel is.

Zin om aan te schuiven?

Voelt u zich uitgenodigd en heeft u ook zin om eens aan te schuiven bij de koffieochtend? U bent van harte welkom. Aanmelden hoeft normaal niet maar gezien de onzekere coronatijd is melden nu wel verstandig, Uw aanmelding of een eventuele vraag kan bij Karin Sieverts

info: Karin Sieverts, tel. 06-836 927 57 / karinsieverts@contourdetwern.nl

Comments are closed.