Home » nieuws » in Memoriam Tiny van den Meijdenberg

in Memoriam Tiny van den Meijdenberg

Tiny overleed op donderdag 11 april 2018; zij was pas 66 jaar.

De afscheidsdienst vond plaats op donderdag 18 april 2019 in het crematorium in Diessen.

Dag Tiny,

Het bestuur en alle medewerkers van Ontmoetingscentrum De Coppele willen jou heel hartelijk  bedanken voor jouw jarenlange vrijwilligerswerk in Oisterwijk West.

Jij richtte, samen met Jeannie Liebregts, Susanne van Doveren en Joop Verberk in 1996 de jeugdclub op en verzorgde alles wat daarbij aan administratie kwam kijken.

Tot nu toe genieten nog steeds heel veel kinderen van 8 tot 12 jaar elke maand van een super gezellige disco-avond in De Coppele.

Ook hielp je van 1996 – 2005 Leo Hendriks, destijds onze penningmeester, met  de administratie van de stichting.

Namens De Coppele en de Stichting Beheer en Exploitatie Brede Schoolgebouwen in Oisterwijk bedanken wij jou ook voor al die ontelbare uren dat wij van de diensten van jouw man Henk gebruik mochten en nog steeds mogen maken.

Al die uren dat Henk op pad was voor weer een vergadering in De Coppele, voor overleg met de gemeente, het schoolbestuur en de schooldirecteuren, de beheersstichting, aannemers, onderaannemers, installatiebedrijven en noem maar op!

Die vele uren hebben er aan bijgedragen dat het onderwijs en het wijkwerk in Oisterwijk nu in mooie, moderne gebouwen zijn gehuisvest.

Tiny, dat is mede jouw verdienste!

Heel veel dank daarvoor!

Rust zacht.

Comments are closed.