Home » activiteiten » Jeugdclub De Coppele

Jeugdclub De Coppele

Jeugd DiscoDe Jeugddisco wordt ieder schooljaar 10x georganiseerd en zal elke maand, op vrijdagavond van 19.00uur tot 21.30uur gehouden worden. Tijdens de Jeugddisco zijn er diverse leuke activiteiten te beleven zoals air-hockey, diverse bordspellen, tafelvoetbalspel en een aantal computerspellen. Voor wie dit niets vindt, zijn er kleurplaten aanwezig. Uiteraard kun je dansen op de muziek van onze eigen disc-jockey.

Dit jaar zijn er wederom een aantal thema-avonden. Deze data staan op je persoonlijke pasje en in de agenda van OCdecoppele.

De snoepkraam is natuurlijk ook aanwezig waar je snoep en chips kunt kopen en op het einde van het jaar organiseren we een gezellige afsluitende avond/activiteit.

Als bovenstaande je leuk lijkt en als je lid wilt worden van Jeugdclub de Coppele, schrijf je dan snel in door een e-mail te sturen naar: jeugdclub.de.coppele@gmail.com ten name van Mariëlle Somers.

Je kunt lid worden als je 8 jaar of ouder bent, in de wijken ’t Westend en ’t Seuverick of in Heukelom woont of op basisschool de Coppele les krijgt en nog niet naar de middelbare school gaat.

De kosten van het lidmaatschap zijn € 8.50 per jaar. (indien je later instroomt, betaal je naar rato)

Hiervoor heb je 10 gezellige avonden met diverse thema’s en activiteiten.

Let wel op: je mag pas komen in de maand dat je 8 jaar wordt. Maar schrijf je nu alvast in, dan krijg je vanzelf een uitnodiging in de maand voordat je 8 jaar wordt.

Ken je kinderen die in de wijk ’t Westend of in Heukelom wonen en die in de genoemde leeftijdscategorie zitten? Laat deze kinderen dan even een mail sturen naar jeugdclub.de.coppele@gmail.com

Als je het strookje later inlevert, moet je helaas de eerste disco avond missen.

Als je mag komen op de Jeugddisco avonden, krijg je van ons een bevestigingsbrief. Deze bevestigingsbrief dien je de eerste avond mee te brengen. Na inlevering van deze brief en het betalen van het inschrijfgeld krijg je van ons een persoonlijk lidmaatschapspas. Zonder dit pasje kunnen we je niet toelaten.

De deuren van het Wijkgebouw de Coppele gaan open om 19.00 uur. Het einde van de avond is om 21.30 uur. Je ouders/verzorgers MOETEN je in de hal ophalen zodat wij weten dat je veilig naar huis gaat. Wij als bestuur zijn verantwoordelijk voor jullie veiligheid tijdens deze avond tot 21.30 uur en willen dat jullie ook weer veilig thuis komen.

Gedurende de avond zal er altijd een vrijwilliger bij de deur staan om ervoor te zorgen dat jullie binnen blijven en er geen niet-genodigde gasten binnen komen, maar voor diegene die toch eerder naar huis wil of moet, bestaat de mogelijkheid om naar huis te bellen, zodat je eerder opgehaald kunt worden.

We hebben uiteraard ook een aantal regels op de Jeugddisco avonden. Bij velen van jullie zijn deze regels al bekend, maar bij sommigen nog niet. De regels zullen bij elke Jeugddisco avond op een groot papier te lezen zijn en je moet je daaraan houden.

Als wij vinden dat jullie je niet aan de regels houden, bestaat de mogelijkheid dat je moet worden opgehaald door je ouders/verzorgers.

Wij staan het niet toe dat een paar kinderen het plezier van anderen verpesten!

Tijdens de Jeugddisco avond wordt er allerlei snoep (vanaf € 0,05), chips (€ 0,50) en drinken (€ 0,50) verkocht. Je kunt ook water vragen aan de bar, water is gratis.

Er wordt op de Jeugddisco avonden géén alcohol verkocht óf gedronken. Tevens is het gebruik van mobiele telefoons tijdens de disco niet toegestaan !!

Heb je nog vragen? Mail ze dan naar: jeugdclub.de.coppele@gmail.com

De vrijwilligers van Jeugddisco de Coppele